Održana 3. biciklijada “Pedalu okreni i Glinu pokreni”

U subotu, 15.listopada 2022., održana je 3.biciklijada „Pedalu okreni i Glinu pokreni“

Sada, kada su se emocije malo slegnule, možemo s Vama podijeliti nekoliko riječi.

Prije svega, želimo Vam reći HVALA, jedno veliko i od srca hvala. Svima Vama koji ste na bilo koji način podržali ovu humanitarnu aktivnost.

Hvala našim partnerima- Gradu Glini i Gradskom društvu Crvenog križa Glina- što su nas uvijek spremni podržati i pomoći u svakom pogledu.

Hvala i načelniku Općine Topusko- Ivici Kuzmiću- koji nas također uvijek podržava. Kada smo spontano predložili da bismo ove godine mogli voziti malo dalje, do Topuskog, on je velikodušno i bez dvojbe pristao i organizirao nam doček. Zahvaljujemo se i Robertini Štajdohar- pročelnici Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Sisačko-moslavačke županije koja je podržala ovu aktivnost te nas na startu srdačno pozdravila.

Hvala i svima koji su medijski popratili ovaj događaj, svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji biciklijade ili kestenijade.

Veliko hvala i našoj predsjednici Udruge sv. Agata-Glina, doktorici Sanji Štingl Vlašić, koja uz sve privatne i poslovne obveze uvijek nađe vremena za humanitarni rad i gura nas prema naprijed.

Posebno hvala našim Agatama- ženama koje se maksimalno daju za rad i napredak naše Udruge, spremno podržavaju svaku našu aktivnost… Bez Vas ništa od ovoga nebi bilo moguće.

I šećer na kraju, hvala Vama koji ste se odazvali i u jedno subotnje, maglovito jutro, srčano i radosno došli i sudjelovali na biciklijadi. Vrijedilo je svog truda i znoja jer smo vozili i za sve naše lavice koje bi nam se rado priključile, ali ne mogu jer vode neke puno veće bitke… I za one lavice koje su svoje bitke izgubile… I za sve vas koje smo možda osvijestile koliko je važna briga za sebe i svoje zdravlje!

Mi ćemo i dalje nastojati svojom aktivnošću podizati svijest o raku dojke, koliko je među nama prisutan i koliko je važno odazivati se na preventivne preglede koji uveliko poboljšavaju sam ishod liječenja. Tu smo da Vam pomognemo i podsjetimo Vas koliko je važno voljeti sebe!

Radujemo se našim novim druženjima, a do tada uživajte u dijelu atmosfere koji ćemo Vam dočarati fotografijama… ?