Dan narcisa

Udruga Sveta Agata Glina, obilježila je 26.03. Dan narcisa. Zato smo se okupili na Glinsko šetnici i podjelom stručaka narcisa i promotivnih letaka obilježili dan jačanja svijesti o prevenciji raka dojke. Prikupljene donacije koristit će se za prijevoz onko članica Udruge na liječenje.
Kako ni jedna akcija nije moguća bez pomoći dragih ljudi, želimo se zahvaliti svim građanima na njihovim velikodušnim donacijama. Veliko hvala Gradskom društvu Crvenog križa Glina, Udruzi žena Glinska poljana, Slana i Vratečko, Veri Božurić i Editi Cestarić na doniranim narcisama, gđi Mirjanu Matek iz Strmeca Bukevskog što je sašila torbe, krpe i pregače, Gradu Glini i SMŽ na podršci te svim članicama Udruge na njihovom angažmanu. HVALA VAM od srca u ime svih Agata.

Partneri projekta

Projekt uključuje partnere – Grad Glina, Gradsko društvo Crvenog križa Glina (GDCK Glina) te Udrugu žena oboljelih od raka (SVE za NJU). Grad Glina aktivno sudjeluje i podržava projekte koji doprinose lokalnom građanstvu. Udruga SVE za NJU će biti pružatelj psihosocijalne podrške za onkološke pacijente s područja grada Gline i okolice.